Publicat de: oazadeliniste | 25/05/2010

Povestea Avon


1886, New York

Un comis-voiajor pe nume David McConnell vindea carti prin metoda directa.

Pentru a-si vinde cu mai mult succes marfa, oferea adesea clientelei sale de sex feminin cate o sticluta de parfum necostisitor. Atat de indragite au devenit aceste mici cadouri, incat McConnell a luat decizia de a-si intemeia o afacere proprie si astfel s-a nascut viitoarea companie Avon „pentru femei”.

Cu multi ani inainte ca femeile sa aiba dreptul la vot doamna P.F.E Albee a devenit primul Reprezentant Avon, cea care a pus bazele sistemului de vanzare directa, pe care acum il folosesc milioane de Reprezentanti din intreaga lume.

In prezent Avon opereaza in peste 100 de tãri prin intermediul a peste 5 milioane de Reprezentanti. Avon este lider mondial in vanzarea directa de produse si accesorii de frumusete.
Magazinul nostru se numeste BROSURA AVON.  Perseveram in obtinerea unor produse inovatoare, prin exploatarea unor tehnologii avansate si oferirea unei valori ridicate, fiind adesea primii pe piata in privinta tehnologiei de fabricatie.

In lume Avon vinde mai multe parfumuri decat orice alta companie, iar majoritatea femeilor folosesc lac de unghii Avon. Toate produsele Avon sunt sustinute de garantia satisfactiei de 100% – un avantaj pe care nu il ofera nici o alta marca de produs cosmetic.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: