Publicat de: oazadeliniste | 03/03/2010

Daca nu-si tin gura, merita bataie!

Asta este parerea celor mai multi barbati din Romania referitor la violenta asupra femeilor. Ne dam moderni, dar ne rezolvam conflictele din familie cu pumnul! Asta arata si un sondaj CURS, care a scos la iveala ca la fiecare doua minute o femeie din Romania e batuta de sot, concubin sau iubit. „Libertatea″ a intrebat mai multi romani ce parere au despre fenomenul violentei domestice care a luat amploare in ultima vreme la noi in tara. Se pare ca multi barbati inca mai sustin ca femeile trebuie batute, pentru ca au „gura mare”.Agresata timp de 20 de ani La inceputul anului trecut „Libertatea” a prezentat pe larg cazul tulburator al unei bucurestence care timp de aproape 20 de ani a indurat bataile crunte ale unui sot cazut in patima betiei. Femeia de 45 de ani ne-a povestit atunci cum, dupa 20 de ani de chin, si-a luat buletinul, cei doi copii si cateva haine si s-a mutat in centrul Fundatiei Sensiblu din Capitala, destinat victimelor violentei domestice.

–   –     –     –        –          –              –              –

Si Avon are o campanie impotriva violentei domestice,  stringerea de fonduri fiind realizata prin vinzarea produselor:  bratara si colierul respectului !


Alaturi de aceasta campanie , tot Avon,  desfasoara si campania impotriva  cancerului de sån ,  prin vinzarea obiectelor cu fundita roz. La Timisoara din acest fond s-a deschis clinica OncoHelp   str.Ciprian Porumbescu Nr.59


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: